Skip to main content

9ο "Our Ocean Conference"

Στο 9ο "Our Ocean Conference", ο Πρόεδρος του «Ιδρύματος Γεώργιος Μ. Μίχαλος – Αειφορία της Νισύρου» ΑΜΚΕ, κ. Παναγιώτης Μίχαλος, με την Πρόεδρο του "Κοινοφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης", κ. Εύη Λαζού Λασκαρίδη και την Πρόεδρο του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α., κ. Μαρία Παπαδοπούλου. Η βιωσιμότητα και η προστασία του περιβάλλοντος στις θαλάσσιες περιοχές είναι ο κοινός παρονομαστής των δράσεων και των πρωτοβουλιών μας. 

We use cookies

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.